Olemme

ajoneuvojen virityspalveluihin, sekä viritysosien jälleenmyyntiin erikoistunut yritys, jonka pääprioriteetteihin kuuluu laadukas työnjälki, luotettavat tavarantoimittajat, sekä asiakaslähtöinen palvelu.

Työllistämme

tällä hetkellä kaksi eri osastoa organisaatiomme sisällä, alusta alkaen olemme halunneet vastata asiakkaiden tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla, sekä palvelulla, siksi olemmekin perustaneet oman täysin asiakaslähtöisyyteen, sekä -palveluun tarkoitetun ”asiakaspalveluosaston”, asiakaspalvelumme on siis oikeasti olemassa vain teitä varten, me emme tunne tyhmiä kysymyksiä, tunnemme vain kysymyksiä joissa haluamme olla avuksi.

Toimialueemme

alkaa pohjoisimmasta Suomesta ja päättyy eteläisimpään Viroon, verkkokauppamme toimittaa tuotteita ympäri maailman, luotettavien yhteistyökumppanien toimitusten, sekä maksuvälityspalveluiden ansiosta. Rekisteröity yrityksemme on Viroon, mutta Suomessa tapahtuvat palvelut verotetaan Suomeen, kuin myös Suomessa työskentelevien työntekijöidemme palkat, edut, yms.

Yhteisellä asialla

Meillä kaikilla on vain yksi maapallo, siksi yrityksemme kuuluu WWF -kummeihin, sinäkin voit auttaa ainoaa maapalloamme liittymällä nyt.

Voit myös ottaa yhteyttä alla olevia yhteystietoja käyttäen:

Sekä puhelimitse / WhatsApp : 044 919 6208

epecutuning Performance – Optimoinnit ja ohjelmoinnit ammattitaidolla

epecutuning.fi

epecuparts WebShop – Ajoneuvojen viritys- ja varaosat kuluttajaystävälliseen hintaan.